MF 8700 Ny
|
270-400 hk

Nøkkelfunksjoner

 • Hestekrefter
  270
  400
 • AGCO Power-motor
  6 sylinder 8,4 l
 • Transmisjon
  Dyna-VT
  Minimum effekt til
  vekt-forholdet
  26,7 kg/hk
 • 18 LED arbeidslys med
  44 400 lumen
  Maks. løftekapasitet bak
  12 000 kg

Modeller

Modell Motor Transmisjon Maks. effekt (hk)* Maks. effekt (hk)** Førerhus
MF 8727 AGCO Power Stage IV (TR Final) Dyna-VT 270 300 Efficient / Exclusive
MF 8730 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 295 325 Efficient / Exclusive
MF 8732 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 320 350 Efficient / Exclusive
MF 8735 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 350 380 Efficient / Exclusive
MF 8737 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 370 400 Efficient / Exclusive
MF 8740 AGCO Power Stage IV (T4 Final) Dyna-VT 400 405 Efficient / Exclusive

 * ved 1900 o/min |  ** med EPM

Datatronic 5

De nye Datatronic 5 har større 9" berøringsskjerm som er ordnet på en lett og intuitiv måte som ligner på de nyeste smartelefonene og nettbrettene.

Den nye Datatronic 5 og Massey Fergusons teknologipakke er nøkkelelementer i den forbedrede Precision Farming. Vi gjør jordbruk mer lønnsomt og bærekraftig for den nye generasjonen med bønder.

mf8700new_precisionfarming_datatronic5

Auto-Guide™

Veiledningsvalg med tanke på profitt

Auto-Guide™ er Massey Fergusons GPS styresystem med en rekke funksjoner, som kan leveres på nye traktorer eller etterinstalleres.

Auto-Guide™ kan levere nøyaktighet på under meteren, desimeter og centimeter-nivå, og øker effektiviteten i gårdsdriften.

mf8700new_precisionfarming_autoguide

AgControl™

AgControl™ er den nye presisjonslandbruk-løsningen fra Massey Ferguson med den mest avanserte og mest effektive seksjonskontroll-funksjonen.

Førere kan bruke den helautomatiske seksjonskontrollen for ISOBUS-redskaper for å så, gjødsle eller sprøyte plantevernmidler uten å overlappe. Dette hindrer dobbeltbehandling og områder som ligger utenfor kantene på åkeren. Med en ukompliserte seksjonskontroll-assistente som er lett å bruke, får føreren hjelp med å stille inn korrigeringsverdien for hvert redskap, raskt og enkelt. Dette systemet benyttet traktorens GPS-system for å automatisk slå av og på den enkelte seksjonen i områder som allerede er dekket. Dette fører automatisk til økonomisk bruk og forbedrede resultater.

mf8700new_precisionfarming_AgControl

TaskDoc™

Informasjon er kraft, nøyaktig datamåling og registrering gjør mer nøyaktige avgjørelser mulig. Takten og innovasjonen til serien MF 8700 er synlig på de teknologiske løsningene som er innlemmet.

Det nye TaskDoc™-systemet har sin plass i fremtidens landbruk, der bønder får hjelp til å bli mer effektive med presisjonsmålt informasjon lett tilgjengelig.

Med TaskDoc™ kan aktuelle data registreres med et minimum av innsats, data dokumentert og analysert på kortest mulig tid. Disse dataene overføres trådløst fra Datatronic 5-terminalen til feltdatabasen som bruker ISOBUS standard TC-BAS. Data som anvendt mengde frø og gjødsel, eller drivstofforbruket er tilgjengelige straks etter at arbeidet er ferdig.

Med TaskDoc™ Pro-versjon er det også mulig å registrere GPS-posisjonsdata og med dataoverføring i sanntid. Dette muliggjør automatisk og sømløs utveksling med ISOXML-kapabelt feltbehandlingsprogramvare og kartlegging. Data ang forbruk av innsatsmidler blir overført, men kan også overvåkes med Datatronic 5-terminalen når du jobber.

mf8700 - Precision farming - TaskDoc

AgCommand®

Store gårder og kontraktører som vil ha en tydeligere idé om maskineriets ytelse vil sette pris på den konsistente, konsise og nøyaktige informasjon som AgCommand®-telemetrisystemet gir.

Med AgCommand® kan maskineiere og ansvarlige overvåke kjøretøyposisjonen, ytelsen, historikk og status samt driftskostnader der målet er å forbedre produktiviteten. AgCommand®-systemet identifiserer GPS-posisjonen til maskinen og rapporterer ytelsen hver 10. sekund. Dette overføres til en sentral server, der den kan nås via Internett fra gårdsdatamaskinen.

AgCommand®-appen gir tilgang til systemet i farta slik at maskineriet kan overvåkes fra hvor som helst og når som helst. Du kan også bruke historikk- og rapportfunksjonen og analysere utstyret i felten. AgCommand™-appen er tilgjengelig for iPad og iPhone. Den har alle de samme funksjonen som det vanlige AgCommand®-systemet. Blant funksjonene finner du tilnærmet sanntidstilgang til maskinen og en hjemmeside for rask tilgang til informasjon og hurtig oversikt over maskindata som posisjon, adresse og værforhold.

AgCommand®-telemetri har en rekke andre bruksområder som gjør størst nytte av informasjonen som samles. Dette inkluderer produksjonen av historikk som vises maskinens aktivitet, sammenligning mellom maskin og fører, produksjon av rapporter som strekker seg fra det enkelte feltet til analyser av fullsesongeffektivitet som gjør at produksjonen kan studeres og maksimeres. Hos dem som ønsker å grave i de nøyaktige tallene, oppgraderer AgCommand® Advanced registreringer med drifts- og ytelsesdata på enda mer regelmessig basis – hvert 10. sekund – enn standardsystemet.

mf8700new_precisionfarming_AgCommand

Video

Brosjyre

Finn ut mer om dette produktet ved å laste ned den aktuelle brosjyren fra listen nedenfor.

Finn en forhandler

Er du interessert i å finne ut mer om dette produktet? Finn din nærmeste forhandler og ta kontakt i dag.

Du kan også bruke vårt forhandlersøk for å søke etter forhandlernavn.