AGCO Reman

AGCO Reman

Trenger Masseyen din et nytt hjerte, og kanskje nye lunger og en nyre eller to? Da er det godt at vi har AGCO Reman!

Vi kunne sagt "så godt som nytt", men med Reman får du sannsynligvis "bedre enn nytt".

Avhengig av hvor du er, kan AGCO Reman levere viktige produkter som blant annet motorer, transmisjoner, turboer og deler til drivstoffinnsprøytningen.

Dette er ikke bare en reparasjon. Det er en overhaling. Det er mange som vil tilby seg å reparere motoren din, men AGCO Reman går et skritt lenger. Du får et produkt som i praksis er splitter nytt.

Det er ingen risiko for feildiagnose, noe som også eliminerer risikoen for senere problemer som en konsekvens av dette.

Man kan egentlig ikke sammenligne disse overhalte delene med en uavhengig reparasjon av en ikke-spesialist.

Det er folkene som bygget produktene i utgangspunktet som jobber på Reman-fabrikkene våre. Sammen har de tusenvis av timers erfaring, og det kan man ikke erstatte. De vet hva de holder på med!

Hva prisen gjelder, kan du regne med å betale ca. 30 % mindre enn for en ny del.

Vi bruker kun originale leverandører eller våre egne Reman-fabrikker og leverer deler til maskiner som er opptil 40 år gamle. Garantien er som for en ny del; 12 måneder på alle overhalte produkter.

Dette er et svært miljøvennlig alternativ – og et som går veldig raskt! Vi tar imot din gamle del og du mottar en overhalt del fra vårt Reman-lager.

Du vil ofte spare tid i forhold til å kjøre diagnostikk og reparasjon.  Forhandleren monterer AGCO Reman-delen, noe som gir deg tryggheten på at den vil fungere perfekt fra dag én, uten at du taper tid og penger på unødvendig stopptid. 

Fordelene er åpenbare: Du sparer penger, tid og irritasjon, får en traktor som starter på ny frisk – og alt dette uten risiko! 

Finn en forhandler

Er du interessert i å finne ut mer om dette produktet? Finn din nærmeste forhandler og ta kontakt i dag.

Du kan også bruke vårt forhandlersøk for å søke etter forhandlernavn.